diumenge, 16 de juny de 2013

ÚLTIMA SETMANA!!!


Aquesta última setmana també serà molt especial.

L'escola ha organitzat un munt d'activitats amb la intenció de tancar el curs i poder gaudir la última setmana fent coses diferents a través de les intel·ligències múltiples. Si voleu saber més sobre aquest tema... Feu clic al següent enllaç: http://es.slideshare.net/emoc/inteligencias-multiples-en-el-aula

Aquí us deixem el programa d'aquesta setmana. Atenció sobretot DIMARTS i DIVENDRES, perquè seran imprescindibles posar-se crema solar i gorra!

RECORDEM QUE L'HORARI D'AQUESTS DIES ÉL L'HABITUAL DE JORNADA INTENSIVA (de 9 a 13h)

DILLUNS: Activitats d'intel·ligències múltiples a l'escola.
DIMARTS: Anem a la platja! on seguirem treballant les intel·ligències múltiples a través de jocs i propostes. Cal portar: gorra, banyador, tovallola (millor petita), crema solar (posar pel matí a casa també), esmorzar i ampolla d'aigua.
DIMECRES: Activitats d'intel·ligències múltiples a l'escola.
DIJOUS: matí sorpresa a l'escola.
DIVENDRES: Festa de l'aigua.

Des d'aquí, els tutors de 3r volem donar les gràcies als mestres del cicle per preparar les activitats amb il·lusió. I també volem reconèixer el gran esforç organitzatiu que han fet en Jordi de 6è i l'Anna d'educació física, junt amb els alumnes de 6è, per tal de poder tenir una bona cloenda l'últim dia d'escola i organitzar tot el muntatge de la festa. Estem encantats!!! Sou genials!!!

2 comentaris:

  1. Hola Marta,

    per fí he arribat al bloc, a sigut tot un repte    MARIO TORRES

    ResponElimina
  2. Ha sigut tot un repte? Doncs l'has aconseguit! Felicitats!!!!

    ResponElimina